Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier
aktiviteter
WORKSHOP
Välkommen att delta i en workshop med Niclas Almén, författare till boken Återhämtningsguiden - Må bra trots stress och press.

Stresshantering har traditionellt mest handlat om att minska stressreaktioner i stressituationer eller faktorer som leder till stressreaktioner. Att förbättra välmående och hälsa genom att söka minska eller undslippa stresstoppar är egentligen inte en så bra matchning med vad som främst är relaterat till ohälsa: kronisk stress, dvs stress som innebär att återhämtning uteblir eller blir otillräcklig. Niclas Almén ger i denna workshop olika infallsvinklar på återhämtning som kan var relevant för terapeuters egen återhämtning samt för att hjälpa klienter.

I workshopen kommer du utifrån forskningsbaserad kunskap tillsammans med andra psykoterapeuter få reflektera kring och göra övningar som syftar till att stärka din egen återhämtning, dels på jobbet och dels på fritiden, så att du långsiktigt orkar vara en engagerad terapeut likväl som ha ork kvar till en aktiv fritid.

Niclas Almén är leg. psykolog, specialist i klinisk psykologi, leg. psykoterpeut (KBT) och filosofie doktor i psykologi.

Läs mer om boken Ny flik
Tid: Onsdagen den 4 oktober 2023 kl 13.00-17.00
Plats: Digitalt via Zoom
Avgift: Medlemmar i SfKBT 400 kr
Icke medlemmar 600 kr
Studerande 400 kr
Betalning: Faktura och bekräftelse skickas med e-post i samband med anmälan. Betala avgiften senast den 27 september.
Anmälan: Anmäl dig här nedan senast den 27 september. Begränsat antal platser.
Kontakta oss med ett e-postmeddelande vid behov av mer information.
Ladda ner inbjudan till workshopen Inbjudan Inbjudan
Tips till dig som inte är medlem!
Bli medlem och betala medlemsavgiften här på hemsidan, så kan du anmäla dig till medlemspris! Medlemsavgiften är 400 kr.
Bli medlem direkt!
ANMÄLAN
DELTAGARUPPGIFTER
För anmälan krävs att kakor (cookies) tillåts i webbläsaren!
Ändra inställningarna för webbläsaren och försök igen. Eventuellt kan du behöva stänga webbläsaren och sedan öppna den på nytt.